pia04262024

Aktualizovanéštv, 28 mar 2024 4pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

TrenčínOnline.sk

Back Úvod PR články Nové založenie spoločnosti s registračným sídlom a bez starostí

Nové založenie spoločnosti s registračným sídlom a bez starostí

( 1 x )
Ešte predtým, než si vyberiete vhodný spôsob založenia spoločnosti je dôležité zodpovedať si otázku, kde bude vlastne sídliť? Pokiaľ nebude nová spoločnosť umiestnená vo vašom dome či byte, budete potrebovať súhlas majiteľa príslušnej nehnuteľnosti. Aj tomuto sa ale môžete vyhnúť.

Dnes sú medzi začínajúcimi firmami veľmi populárne v súvislosti s poskytnutím sídla tzv. Virtuálnej kancelárie. Aj keď bývate a podnikáte ďaleko od hlavného mesta, svoje sídlo vďaka virtuálnej kancelárii môžete mať na prestížnej adrese medzi tisíckami iných úspešných firiem.

Nové sídlo pre novú firmu

Obchádzať zákon sa vám neoplatí, a to už vôbec nie v prípadoch, ak sa rozhodujete dosiahnuť zisk na základe samostatne zárobkovej činnosti pod vlastným menom a na vlastnú zodpovednosť. Mnohí budúci podnikatelia to ale nemajú v tomto smere tak jednoduché, pretože na založenie novej firmy je nutné nájsť pre ňu ešte aj to najlepšie registračné sídlo.

Môžete ho mať na vlastnej adrese, ale tu je ohrozené vaše súkromie. Nehnuteľnosť v prenájme si vyžaduje zasa súhlas vlastníka a vysoké náklady na jej prevádzku. No s novou virtuálnou kanceláriou v Bratislave sa tomu všetkému môžete veľmi jednoducho vyhnúť!

Podnikáte rýchlejším spôsobom a efektívne

Často sa predsa stáva, že vybavovanie zákaziek a dôležitých stretnutí s klientmi vám zaberie celý deň a po návrate domov alebo do kancelárie začínate večer o siedmej hodine riešiť faktúry a prijatú poštu. Samozrejme, všetky veci za vás neurobí nikto, to by ste inak mohli sedieť niekde vo výrobe za pásovým pultom a čakať na výplatu.

Pri vlastnom podnikaní to chce ale viac dravosti, energie, zodpovedných činov a efektívnych riešení, ktorými registračné sídlo alebo virtuálna kancelária pokojne môžu byť. Máte svoje sídlo a označenie, takže čo viac si priať.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť